成人英语三级 选课中心 APP下载
当前位置: 首页 > 成人英语三级 > 成人英语三级考试题库 > 成人英语三级模拟试题 > 2019年成人英语三级考试基础辅导练习题11

2019年成人英语三级考试基础辅导练习题11

考试动态短信提醒

成人英语三级报名、考试、查分时间、免费短信提醒

地区

点击获取验证 立即预约

请输入下面的图形验证码

提交验证

发布时间:2019年09月13日 08:47:00 来源:环球网校 点击量:

【摘要】人之所以能,是相信能。态度决定成功与否,大家一定要坚持多加练习,下面我们继续练习2019年成人英语三级考试基础辅导练习题11,希望能帮考生提高做题效率及正确率。

相关推荐:2019年成人英语三级考试基础辅导练习题【汇总】

2019年成人英语三级考试基础辅导练习题11

完成对话(1-10)

Joshua: Dad. Allowance day. Can I have my allowance?

Father: Oh. I forgot about that.

Joshua: You ALWAYS forget.

Father: I guess I do. 1__________

Joshua.. Just $13.

Father: Well, I' m not sure if I have that much.

Joshua: Go to the bank. 2__________

Father: Lots of money, uh? Uh, well. I think the bank is closed.

Joshua: Then, what about your secret money jar under your bed?

Father: Oh, I guess I could do that. 3__________

Joshua: I' m going to put some in savings, give some to the poor people, and use the rest to buy books.

Father: Well, that sounds great, Joshua.

1.选择最佳答案( )。

A. So, what are you going to do with the money?

B. You have lots of money.

C. How much do I owe you?

D. Do you have anything in mind?

答案:C

2.选择最佳答案( )。

A. So, what are you going to do with the money?

B. You have lots of money.

C. How much do I owe you?

D. Do you have anything in mind?

答案:B

3.选择最佳答案( )。

A. So, what are you going to do with the money?

B. You have lots of money.

C. How much do I owe you?

D. Do you have anything in mind?

答案:A

Alicia: You look run-down, Brian.

Brian: Yeah. I've been feeling under the weather recently. 4__________ and I still haven' t gotten over it.

Alicia: Well, you want to take sick leave? 5__________

Brian: I guess so. Even though I seem to be over the worst of it, 6__________

Alicia: Yup. Better not.

4.选择最佳答案( )。

A. I caught a bad cold last week.

B. All you need now is a good, long rest.

C. Have you seen the doctor?

D. I don't want to give the bug to anyone in the office.

答案:A

5.选择最佳答案( )。

A. I caught a bad cold last week.

B. All you need now is a good, long rest.

C. Have you seen the doctor?

D. I don't want to give the bug to anyone in the office.

答案:D

6.选择最佳答案( )。

A. I caught a bad cold last week.

B. All you need now is a good, long rest.

C. Have you seen the doctor?

D. I don't want to give the bug to anyone in the office.

答案:B

Speaker A: I like watching old movies and I think they are the best.

Speaker B: 7__________ even though they're in black and white. I think a good story is more important than color.

Speaker A: And there was no violence in old movies.

Speaker B: No, there wasn' t. 8__________

Speaker A: They like lots of action.

Speaker B: 9__________

Speaker A: I like to see actors who are like real people.

Speaker B: Like real people with real problems.

Speaker A: 10__________

Speaker B: Yes, but they never make much money.

7.选择最佳答案( )。

A. I like a good story.

B. They still make movies like that.

C. People today don' t like that.

D. I agree with you.

答案:D

8.选择最佳答案( )。

A. I like a good story.

B. They still make movies like that.

C. People today don' t like that.

D. I agree with you.

答案:C

9.选择最佳答案( )。

A. I like a good story.

B. They still make movies like that.

C. People today don' t like that.

D. I agree with you.

答案:A

10.选择最佳答案( )。

A. I like a good story.

B. They still make movies like that.

C. People today don' t like that.

D. I agree with you.

答案:B

2019年成人英语三级考试时间各省安排在11月,为避免错过报考和考试,考生可 免费预约短信提醒服务,届时环球网校会短信通知您报考及参加考试!好资料不嫌多!更多精华备考资料,点击下方按钮,免费获取吧!

分享到: 编辑:芦淼

环球网校移动课堂APP 直播、听课。职达未来!

安卓版

下载

iPhone版

下载
环球小过-环球网校官方微信服务平台

刷题看课 APP下载

免费直播 一键购课

代报名等人工服务

返回顶部