成人英语三级 选课中心 APP下载
当前位置: 首页 > 成人英语三级 > 成人英语三级考试题库 > 成人英语三级模拟试题 > 2019年成人英语三级考试基础辅导练习题14

2019年成人英语三级考试基础辅导练习题14

考试动态短信提醒

成人英语三级报名、考试、查分时间、免费短信提醒

地区

点击获取验证 立即预约

请输入下面的图形验证码

提交验证

发布时间:2019年09月16日 09:44:23 来源:环球网校 点击量:

【摘要】生活只有两种选择:重新出发,做自己生命的主角,抑或停留在原地,做别人的配角。2019年要想拿下学位证书,考生要多做一些成人英语三级练习题,掌握考试题型,下面我们继续练习2019年成人英语三级考试基础辅导练习题14。

相关推荐:2019年成人英语三级考试基础辅导练习题【汇总】

2019年成人英语三级考试基础辅导练习题14

词汇和语法

1. Darkness doesn' t trouble cats, for they can see__________.

A. in dark

B. in the dark

C. in a darkness

D. in darkness

答案:B

2. The earthquake happened in__________.

A. late 1960s

B. the late of 1960s

C. late of 1960s

D. late of the 1960s

答案:B

3. If you want to become a doctor, you ought to study__________.

A. medicine

B. the medicine

C. literature

D. the literature

答案:A

4. I' ve got __________ today.

A. the bad toothache

B. a bad toothache

C. bad toothaches

D. the bad toothaches

答案:B

5. --"What' s in your hand?"

--"It is a __________ bill. "

A. two-thousand dollar

B. two thousand dollars

C. two-thousand-dollar

D. two-thousand-dollars

答案:C

6. By the time the war __________ , most of the people had already left.

A. broke out

B. broke up

C. intervened

D. happen

答案:A

7. My father was asked to __________ the New York office.

A. take part in

B. take place

C. take over

D. take in

答案:C

8. __________ work has been done to improve people' s living standard.

A. Many

B. A great many

C. A large number of

D. A great deal of

答案:D

9. Lincoln thought it was wrong to keep Negroes __________ slaves.

A. in

B. as

C. for

D. at

答案:D

10. The search was __________ when the fog got thicker.

A. called off

B. called on

C. called in

D. called for

答案:A

2019年成人英语三级考试时间各省安排在11月,为避免错过报考和考试,考生可 免费预约短信提醒服务,届时环球网校会短信通知您报考及参加考试!好资料不嫌多!更多精华备考资料,点击下方按钮,免费获取吧!

分享到: 编辑:芦淼

环球网校移动课堂APP 直播、听课。职达未来!

安卓版

下载

iPhone版

下载
环球小过-环球网校官方微信服务平台

刷题看课 APP下载

免费直播 一键购课

代报名等人工服务

返回顶部